.

.

Кухињски пилуле Плућа и преносни Лако уклоните уље и шљам Пажљиво без оштећења ауто

Кухињски пилуле Плућа и преносни Лако уклоните уље и шљам Пажљиво без оштећења ауто

RSD 14.79

Сума
Доступно за наручивање

Једноставан за коришћење, софтвер за покретање кофемашины onebutton, аутоматско чишћење. Он је погодан за аутоматско кофемашины/полу-аутоматски кофемашины, широко користе у кући, канцеларији, кафе.Inordertosurethenormaloperationofyourmachine,werecommendevery250cupsofcoffeeoronceeverytwoweekstocleanthemachine. Једноставан за коришћење, софтвер за покретање кофемашины onebutton, аутоматско чишћење.Хвала вам за ваше понимание.6 in Package Листа : 60 x апарат за Кафу Tablets Note : 1.Он је погодан за аутоматско кофемашины/полу-аутоматски кофемашины, широко користе у кући, канцеларији, кафе.Pleasetaketherealoneasstandard.Monitorsarenotcalibratedsame,itemcolordisplayedinphotosmaybeshowingslightlydifferentfromtherealobject.Он може лако уклонити масти и шљам у кофемашине и продужити трајање батерије.Дубоко чишћење, не оставља уља у кофеварке и чини укус кафе блажи.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Coffee Maker Tablets
Material:
Chemical
State:
Solidity
Shelf Life:
3 Years
Weight:
Approx. 131g / 4.6oz
Diameter:
Approx. 15mm / 0.6in
Package List:
60 x Coffee Maker Tablets :
1.Pleaseallow01incherrorduetomanualmeasurement.Thanksforyourunderstanding. :
2.Monitorsarenotcalibratedsame,itemcolordisplayedinphotosmaybeshowingslightlydifferentfromtherealobject.Pleasetaketherealoneasstandard. :
3.Inordertosurethenormaloperationofyourmachine,werecommendevery250cupsofcoffeeoronceeverytwoweekstocleanthemachine. :
4.Keepoutofchildren,theproductofeyeirritation,avoideyecontactIncaseofcontactwitheyes,seekmedicineadviceimmediatelyrinsewithplentyofwaterimmediatelyafteruseinawellventilatedarea,&nb :

Сродни производи