.

.

Высокопроизводительная спољна антена ИП67 за 4г/ЛТЕ и 5Г (2 мобилни / 2 Вифи / 1 GNSS антене, трака канал хумка - црна)

Высокопроизводительная спољна антена ИП67 за 4г/ЛТЕ и 5Г (2 мобилни / 2 Вифи / 1 GNSS антене, трака канал

RSD 43.99

Сума
Доступно за наручивање

ЦЕНТУРИОН Next 9-in-1 - Высокопроизводительная спољна антена ИП67 за ЛТЕ и 5Г.ИП67, одговара МИЛ-СТД 810 вибрације, од-40ºC до 65ºC (од-40ºF до +149ºF) Усклађеност руковање и складиштење ИЕЦ 60068, усклађеност Рохс.ЛТЕ : 600-960/1700-2700/3550-3700/5150-5850 Мхз.ВИ-ФИ (опција) : 2.4/5.15-7.125 Гхз.GPS/GNSS : 1550~1610 Mhz.

Декларирани характеристики

Сродни производи